Απόκριες στο ARTY GRAND HOTEL 5* Lux στην Αρχαία Ολυμπία

Απόκριες στο ARTY GRAND HOTEL 5* Lux στην Αρχαία Ολυμπία
Οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού
3 μέρες με πούλμαν Δρυόδασος Φολόης - Ολυμπία - Αρχαία Ολυμπία - Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων. Διαμονή στο πολυτελές ARTY GRAND HOTEL 5* Lux στην Αρχαία Ολυμπία με ημιδιατροφή/ Αποκριάτικο γλέντι με DJ.

1η  μέρα : Αθήνα - Τριπόταμα - Δρυόδασος Φολόης - Ολυμπία

Αναχώρηση 08.00 από Αθήνα προς Αρτεμίσιο, για περίπατο στα ορεινά Τριπόταμα μέσα σε πλατάνια και νερά. Εκεί συναντούνται ο Ερύμανθος, ο Αροάνιος και ο Σειραίος. Μέσω της Λαμπείας (Δίβρη) που θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ηλείας, η ασυνήθιστη και πανέμορφη διαδρομή θα μας οδηγήσει στον μαγευτικό Εθνικό Δρυμό του Δρυόδασους της Φολόης. Σύμφωνα με την μυθολογία εδώ έζησε ο Κένταυρος Φόλος. Θα παρεκκλίνουμε περίπου 1 χλμ από τον κεντρικό δρόμο και με το πούλμαν θα διασχίσουμε ένα μέρος του δάσους. Χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στον κεντρικό δρόμο και άφιξη στην Ολυμπία. Εγκατάσταση στο πολυτελές ARTY GRAND HOTEL 5* Lux. Απολαύστε τις πολυτελείς του ανέσεις. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα : Αρχαία Ολυμπία - Πατρινό καρναβάλι

Πρόγευμα μπουφέ και πρωϊνό αφιερωμένο στον κάλλιστο τόπο της Ολυμπίας, εκεί που γεννήθηκαν τα πανανθρώπινα ιδανικά της ειρήνης και της ευγενούς άμιλλας. Ξενάγηση στον κόσμο “του ωραίου, του μεγάλου, του αληθινού”, για να γνωρίσουμε τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο με τα ανεκτίμητης αξίας εκθέματα όπως τον Ερμή του Πραξιτέλους, τη Νίκη του Παιωνίου κ.α.. Συνεχίζουμε για την Πάτρα που σήμερα έχει την τιμητική της. Το Πατρινό Καρναβάλι, το πιο μεγάλο και φημισμένο της Ελλάδας με τις παρελάσεις των αρμάτων και τις κεφάτες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο - Αποκριάτικο ξεφάντωμα - Μπαλ Μασκέ, χορός, τραγούδι, γλέντι με D.J. ως αργά!

3η μέρα : Κατάκολο (Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων) - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και αναχωρούμε για το γραφικό παραθαλάσσιο Κατάκολο όπου το νέο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων του Κώστα Κοτσανά. Εδώ φιλοξενείται η πληρέστερη ανά τον κόσμο έκθεση με 200 και πλέον αξιόπιστα και λειτουργικά ομοιώματα μηχανισμών και επινοήσεων του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος. Επίσης σε ξεχωριστό χώρο τα 42 ανακατασκευασμένα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων και πλήθος αρχαιοελληνικών παιχνιδιών. Θα απολαύσουμε τα κούλουμα που οργανώνει ο Δήμος στην Μαρίνα με μουσική, χορό, πέταγμα χαρταετών! Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ARTY GRAND HOTEL 5*
Τιμή κατ' άτομο 3 ημέρες (09-11/03)
Δίκλινο 199
3ο άτομο 145
3ο άτομο εως 12 ετών 80
4ο άτομο 2 εώς 12 ετών 145
Μονόκλινο 265

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο πολυτελές ARTY GRAND HOTEL 5* Lux στην Αρχαία Ολυμπία
 • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με DJ
 • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών 
 • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

Ξεν/χειο 5*: € 4,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων
 • Φέτος κατά την περίοδο των Απόκριων, ΔΕΝ θα λειτουργεί το Spa του ξενοδοχείου και η εσωτερική του πισίνα.