Απόκριες στο BELLE HELENE 3* Sup. στην παραλία Βαθύ Γυθείου

Απόκριες στο BELLE HELENE 3* Sup. στην παραλία Βαθύ Γυθείου
Οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού
3, 4 μέρες με πούλμαν Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο - Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη - Μονεμβασιά.

1η μέρα: Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα για την καστροπολιτεία του Μυστρά (έξοδα ατομικά). Αργότερα στη Σπάρτη θα δούμε το μουσείο - κόσμημα Ελιάς και ελληνικού λαδιού (έξοδα ατομικά), με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας. Συνεχίζουμε για εγκατάσταση στο BELLE HELENE 3* sup στην παραλία Βαθύ κοντά στο Γύθειο, σε δωμάτια με θέα θάλασσα. Το βράδυ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα: Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη

Πρόγευμα και επίσκεψη στον μοναδικά αναστηλωμένο, πλήρως λειτουργικό νερόμυλο στο χωριό των Ταλάντων. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακό σπήλαιο της Καστανιάς, 2ο στο είδος του στην Ευρώπη (έξοδα ατομικά). Σε μικρή απόσταση το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα. Επόμενος σταθμός μας η Νεάπολη, σχεδόν στη θέση της αρχαίας πόλης των Bοϊών που καταποντίστηκε το 375 μ.Χ. Θα απολαύσουμε τον γαλήνιο όρμο, φρέσκα ψαρικά στα ταβερνάκια και θα φωτογραφηθούμε μπροστά από το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Το βράδυ, δείπνο με απεριόριστα ποτά.

3η μέρα: Μυσταγωγική Μονεμβασιά & Καρναβάλι Κροκεών!

Πρόγευμα και εκδρομή στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Ταξίδι στον μεσαίωνα με τα μάτια του σήμερα ο περίπατος μας στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις 40 εκκλησιές, τις καμάρες που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα καντούνια με πάμπολλα μαγαζάκια, μικρά καφενεία κ.α. Χρόνος για γεύμα, σουβενίρ και μοναδικές φωτογραφίες. Αργότερα κατευθυνόμαστε για τις Κροκεές, όπου θα διασκεδάσουμε στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Λακωνίας. Απολαύστε τα δρώμενα και την παρέλαση με τις παραδοσιακές στολές και τα άρματα. Το βράδυ, δείπνο με απεριόριστα ποτά, αποκριάτικο πάρτι μασκέ, γλέντι ως αργά!

4η μέρα: Γύθειο - Ναύπλιο - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ με φρέσκια λαγάνα, νηστίσιμα και μη και αναχώρηση για το Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Χρόνος για βόλτα και κούλουμα και συνεχίζουμε για απογευματινό περίπατο στο υπέροχο Ναύπλιο. Μέσω του αυτοκινητοδρόμου, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

*Η 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις της 2ης ημέρας

BELLE HELENE 3* Sup.
Τιμή κατ' άτομο* 3 ημέρες (09-11/03) 4 ημέρες (08-11/03)
Δίκλινο 189 254
3ο άτομο 155 199
3ο άτομο έως 12 ετών 80 95
4ο άτομο έως 12 ετών 145 184
Μονόκλινο 255 350

*με Πούλμαν, με ημιδιατροφή & ποτά στη διάρκεια των γευμάτων.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* Sup στην παραλία Βαθύ Γυθείου σε δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) σε απεριόριστη κατανάλωση (όλα μη εμφιαλωμένα)
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο πρόγραμμα ως αναλυτικό
  •  Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

Ξεν/χειο 5*: € 4,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.