Απόκριες στο KYMI PALACE HOTEL 4*

Απόκριες στο KYMI PALACE HOTEL 4*
Οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού
3, 4 ημέρες με πούλαμν στην Κύμη με διαμονή στο στο υπέροχο Kymi Palace 4* και με ημιδιατροφή/ Αποκριάτικο γλέντι με DJ.

1η μέρα: Αθήνα - Νέα Στύρα - Κύµη

Αναχώρηση στις 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεση στάσεις για τα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια. Χρόνος για καφεδάκι και μεζεδάκια στις όμορφες ψαροταβέρνες. Συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης όπου εγκατάσταση στο εντυπωσιακό KYMI PALACE HOTEL 4*. Το βράδυ δείπνο από μπουφέ.

2η μέρα:Ζυθοποιεία SEPTEM - Ι.Μ.Μάντζαρη - Άνω Ποταμιά (Λιοτρίβι Κασομούλη & Αρχ. Συλλογή)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην πολυβραβευμένη μικροζυθοποιεία “SEPTEM” για θα ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της αλλά και γευστικά, ώστε να εντρυφήσουμε στα μυστικά της. Ακολουθεί προσκύνημα στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ή Μάντζαρη (11 αι.) και επίσκεψη στο παλιό λιοτρίβι του Κασομούλη (που έχει αναπαλαιωθεί και διαμορφωθεί ως μουσειακός επισκέψιμος χώρος) όπου θα γνωρίσουμε την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του λαδιού. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην αρχαιολογική συλλογή της Άνω Ποταμιάς, που περιλαμβάνει τα ευρήματα από τον γειτονικό λόφο Καστρί όπου η ακρόπολητης Αρχαίας Κύμης. Θα περιηγηθούμε στα εκπληκτικά σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Άνω Ποταμιάς,από τα παλαιότερα χωριά της περιοχής, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, με θέα στο πέλαγος και διατηρείστοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Λαογραφικό Μουσείο Παπανικολάου - Ι.Μ. Μεταμόρφωσης Σωτήρος - Καρναβάλι Κύμης

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Γεώργιος Παπανικολάου (Test Pap) που στεγάζεται σε υπέροχο νεοκλασικό κτίριο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του στη χώρα, με συλλογή που αριθμεί περί τα 1.600 αντικείμενα. Στη συνέχεια προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (16 αι.) κτισμένη στην αγκαλιά ενός κατάφυτου λόφου λίγο έξω από την Κύμη. Χρόνος για γεύμα και ακολουθεί η παράτα του Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία σε ένα κάλεσμα γεμάτο κομφετί, σερπαντίνες, μασκαράδες, ξέφρενο χορό, ατέλειωτο τραγούδι και πολλές πολλές εκπλήξεις! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ, Αποκριάτικο δείπνο - γλέντι συνοδεία μουσικής από DJ!


4η μέρα: Αυλωνάρι (Βυζαντινή εκκλησία & Γυν.Συνεταιρισμός) - Βλάχικος Γάμος στη Θήβα - Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στο Αυλωνάρι για να δούμε την Βυζαντινή τρισυπόστατη εκκλησία (11 αι.) και για εκλεκτά ψώνια από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό. Κατευθυνόμαστε για τη Θήβα όπου θα παρακολουθήσουμε την κορύφωση των δρώμενων του πάνω από 200 ετών σατιρικού εθίμου του “Βλάχικου Γάμου”. Νηστίσιμα φαγητά και εκλεκτή ρετσίνα Θήβας μοιράζονται και στις 2 το μεσημέρι ξεκινάει η γαμήλια πομπή, με το ζεύγος ανεβασμένα σε άμαξα, την οποία σέρνουν διαλεχτά άλογα. Τα “μπουλούκια” και οι επισκέπτες ακολουθούν χορεύοντας και όλοι εύχονται στο ζεύγος “βίον ανθόσπαρτον”. Η πομπή θα καταλήξει στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα, όπου είναι τοποθετημένες οι καλύβες των συμπέθερων. Εκεί θα γίνει το “ξύρισμα” του γαμπρού και πολλά άλλα ωραία! Επιστρέφουμε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

*Η 3ήμερη εκδρομή, δεν περιλαμβάνει τη 2η μέρα.

KYMI PALACE HOTEL 4*
Τιμή κατ' άτομο 3 ημέρες (09-11/03) 4 ημέρες (08-11/03)
Δίκλινο θέα θάλασσα 185 239
3ο άτομο 155 195
3ο άτομο έως 12 ετών 90 105
4ο άτομο έως 6 ετών 90 105
4ο άτομο 7 έως 12 ετών 130 160
Μονόκλινο θέα θάλασσα 230 299

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως περιγραφή
  • Διαμονή στο KYMI PALACE HOTEL 4* στην παραλία της Κύμης
  • Πλούσιο πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με D.J.
  • Κοτιγιόν - σερπαντίνες
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.