Απόκριες στο μοναδικό ELITE CITY RESORT 4* στην Καλαμάτα

Απόκριες στο μοναδικό ELITE CITY RESORT 4* στην Καλαμάτα
Οργανωμένες εκδρομές εσωτερικού
Αρχαία Μεσσήνη - Πάρκο Σιδηροδρόμων - Καλαμάτα - Καρδαμύλη - Λιμένι - Διρός - Αρεόπολη - Πεταλίδι - Μεθώνη - Πύλος - Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας

3, 4 μέρες με πούλμαν - Διαμονή στο ELITE CITY RESORT 4* με ημιδιατροφή και απεριόριστα ποτά στα δείπνα και Αποκριάτικο γλέντι με μουσική. 

1η μέρα : Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πάρκο Σιδηροδρόμων - Καλαμάτα

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα μέσω σήραγγας Αρτεμισίου, Μεγαλόπολης για την όμορφη Μεσσηνία και το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά). Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Αργότερα στην πόλη της Καλαμάτας γνωριμία με το πολυβραβευμένο Πάρκο των Σιδηροδρόμων με τα τραίνα αντίκες και στη συνέχεια προσκύνημα στη Μητρόπολη της Υπαπαντής και περιήγηση στην Αποκριάτικα στολισμένη παλιά πόλη γύρω από το κάστρο. Εγκατάσταση στο υπέροχο ELITE CITY RES ORT 4*, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα : Καρδαμύλη - Λιμένι - Διρός - Αρεόπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πανοραμική διαδρομή γεμάτη μνήμες και μεσαιωνικούς πύργους στη Μεσσηνιακή Μάνη. Περνώντας την Στούπα και την γραφική Καρδαμύλη, το Λιμένι (γενέτειρα και Πύργος των Μαυρομιχαλέων), επίσκεψη στα Σπήλαια Διρού - Βλυχάδας (έξοδα ατομικά). Εδώ, μην παραλείψετε την συναρπαστική βαρκάδα! Επιστρέφοντας, χρόνος στην ιστορική Αρεόπολη. Άφιξη στα ξενοδοχεία μας το απόγευμα. Το βράδυ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

3η μέρα : Πεταλίδι - Μεθώνη - Πύλος

Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ. Εικόνες μοναδικές μας συντροφεύουν στον γύρο μας που αρχίζει με στάση για καφεδάκι στο παραθαλάσσιο Πεταλίδι. Από απόσταση βλέπουμε την καστρόπολη της Κορώνης, χτισμένη στη ρίζα του βράχου, σχεδόν απροσπέλαστη. Συνεχίζουμε για τη γραφική Φοινικούντα με την καταπληκτική θάλασσα, το Ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο της Μεθώνης και την ιστορική Πύλο. Το βράδυ Αποκριάτικο δείπνο με απεριόριστα ποτά - γλέντι και χορός ως αργά.

4η μέρα : Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας - Καρναβάλι Μεσσήνης - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ με φρέσκια λαγάνα νηστίσιμα και μη. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας (έξοδα ατομικά) στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Καλαμάτας, εκεί όπου παλιά βρισκόταν η Δημοτική Αγορά της πόλης. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι. Στις 15:00 θα μεταφερθούμε στη Μεσσήνη για να παρακολουθήσουμε τις ξεχωριστές Αποκριάτικες εκδηλώσεις! Μέσω του αυτοκινητόδρομου επιστρέφουμε στην Αθήνα αργά το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις της 3ης ημέρας.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ : 

Τιμή Κατά άτομο 3 ημέρες (9-11/3) 4 ημέρες (8-11/3)
Δίκλινο 199 € 265 €
3ο άτομο  170 € 220 €
3ο άτομο παιδί ως 12 ετών 80 € 95 €
4ο άτομο 2 ως 12 ετών 145 € 190 €
Μονόκλινο 257 € 355 €

Επιβάρυνση για θέα θάλασσα (κατόπιν ζήτησης) : € 12 το δωμάτιο τη νύχτα

Περιλαμβάνονται : 

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ELITE CITY RESORT 4*
  • Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά)
  • Συμμετοχή στην Αποκριάτικη βραδιά γλεντιού με ζωντανή μουσική
  • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται : 

Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

Ξεν/χειο 5*: € 4,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.